Louise-Edlund-160908-Porträtt0465-30procent-768x522

Louise Rudberg - konsult i helhetshälsa

Som 60+:are och med många års terapeuterfarenhet av och lösningar kring obalanser i kroppen såsom hormonbesvär, mage-/tarm obalanser, långvarig trötthet, stress, sömntrassel så är jag nu särskilt intresserad av att arbeta med målgruppen 40+. Alla vill vi ju åldras friska och för det krävs kunskap som jag kan ge dig.

Jag har en bred och lång erfarenhet av klientarbete, som skribent och föreläsare inom hälsa och näring, beteendevetande och hormonella obalanser samt haft läraruppdrag på hälsoutbildningar i Sverige. Drivit hälsocenter i Sthlm under fem år tillsammans med tre kollegor och drivit ett flertal andra samarbeten i hälsobranschen.

Skriver sedan 2019 vinjetten "Hälsotips i vardagen" i facktidningen Hälsa & Funktionsmedicin.

Mina utbildningar: Lic Kostrådgivare sen 2006 via Fredrik Pauluns näringscenter, Kost- och näringsrådgivare hos mf Education, ICC coach och NLP Practitioner via Skandinaviska ledarhögskolan Lars Eric Uneståhl, Lic Styrketräningsinstruktör hos mf Education, Lic EQ ledare, Certifierad ledarskapscoach Performance Institute samt diverse extra kompetenspåfyllning i basmedicin. Studerat Funktionsmedicin under 2018 på Funktionsmedicinska Institutet.

Uppdrag som lärare åt f d mf Hälsoutbildningar (numera Paleo Institute) i sju år på Lic Kostrådgivare och Lic Personlig Tränare samt åt Anna Hallén Utbildningar.

Jag har en extra expertis kring kvinnohälsa och hormonell balans. Vill du veta mer specifikt om det så finns det mer information på min andra webbplats: www.louiserudberg.se

Referenser: https://louiserudberg.se/referenser/